Lift Lobby Upgrades

Axis completed a project at a Financial Institution in Canary Wharf that involved the redecoration of walls, timber doors and frames in a twelve phase programme. In the two lift lobbies, the broadloom carpet was stripped and replaced with a black slate floor with carpet tile inlay. The timber panelling was removed and replaced with white backed glass to finish the space and the result was a brighter and more welcoming lobby area.

As part of the same project, we also lifted and laid new carpet tiles throughout the floor space and then created two new break out areas. These new areas were treated with black slate flooring and glazed screens in oak frames to separate them from the other working areas.

To ensure minimal disruption, all work was completed out of normal working hours and was returned snag free, on time and in budget.